Sobre mí

Salva Costa i Escrivà naix a Oliva fa 31 anys, fill de metge i net d’agricultors, inicia la seua vida escolar al col.legi públic Lluis Vives d’Oliva, passant per Alfinach en Puçol i Sant Antoni Abad a Gilet; posteriormente cursa els estudis de secundaria a l’Institut Clot del Moro de Sagunt.

Amb estudis en la Universitat Politècnica de Valencia i en l’Escola Superior de Diseny, especialitzat en diseny gràfic, ha participat en varios projectes  de diseny gràfic com l’estudi de senyalització d’una cadena de supermercats, l’Identitat corporativa d’una Empresa Inmobiliaria…

En l’any 2003 entra a formar part d’una candidatura per a les eleccions municipals on ix elegit regidor de l’Ajuntament de Gilet baix les sigles del PSPV PSOE, l’any 2007 torna a ixir elegit regidor ocupant les regidories d’Hisenda, Esports i Festes, el 27 d’Octubre de 2010 pren posesió d’Alcalde. A les eleccions del 2011 torná a ser elegit regidor de Gilet.

Amant del seu poble, giletà de pro, compromes amb els seus ciutadans i sempre preocupat per tot el que pot afectar a Gilet, encapçala un nou projecte dels socialistas de Gilet amb un equip renovat i amb moltes ganes de treballar.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s